Volkswagen Güncel Kampanya

08.04.2024 2 Dakika Okuma Süresi

Volkswagen 2024 Nisan Kampanya Detayları

Volkswagen model araç alımlarında Volkswagen Doğuş Finans’tan %5,59 faiz oranıyla kredi kullanabilirsiniz. Volkswagen Yetkili Servislerinde yaptıracağınız tüm bakım, onarım, mekanik ve parça değişim hizmetleri için kullanabileceğiniz %3,99 faizli servis kredi desteğinden yararlanabilirsiniz.

31 Aralık 2024 tarihine kadar Zubizu uygulamasına özel 2 yaşından büyük Volkswagen araçlarda %30'a varan servis indirimi sunuluyor.

3 ve 4 yaşındaki Volkswagen Binek Araç modellerine yapılacak periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan parça ve bunların işçiliklerinde %15 kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında geçerli olmak üzere %16 indirim,

4 yaş üstü Volkswagen Binek Araç modellerine yapılacak periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan parça ve bunların işçiliklerinde %25, kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında geçerli olmak üzere %16 indirim, motor yağlarında %16 indirim,

7 yaş üstü Volkswagen Binek Araç modellerine yapılacak periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan parça ve bunların işçiliklerinde %30, kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında geçerli olmak üzere %16 indirim, motor yağlarında %16 indirim sunuluyor.

Ayrıca, kampanyadan yararlanarak periyodik bakımlarını Volkswagen Yetkili Servislerinde yaptıran Volkswagen sahiplerine 1 yıllık Mobilite Hizmet Paketi de hediye ediliyor.

Trafik Sigortasını veya Kaskosunu sigortaladım.com’dan online ya da çağrı merkezinden yaptıran Volkswagen sahiplerine, tüm bakım ve onarım işlerinde geçerli 1.500 TL'ye varan servis indirimi sağlanıyor.

Volkswagen

Yorumlar

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.
Tüm Yorumlar (1)
Ziyaretçi
4 Yıl Önce
Passatta ekim ayı kampanyası tekrardan başladımı acaba yoksa sadece Golf ve Polo”damı geçerli