Renault 2019 Servis Kampanyası

12.05.2019 2 Dakika Okuma Süresi

Renault Servis Kampanyası

 

18 Mayısa kadar Renault servislerinde Fix paketlerde , mekanik ve ön cam onarımlarınızda %20 indirim / Maximum Kart’a +5, Yapı Kredi World’e +4 taksit / Continental lastiklerde KDV Bizden, Michelin lastiklerde 160 TL’ye varan yakıt kartı hediye sizleri bekliyor.

4 adet Continental marka lastik alana KDV indirimi uygulanacaktır. 4 adet Continental marka lastik alana KDV indirimi uygulanacaktır. 16’’ jant ve altı 4 adet Michelin marka lastik alana 120 TL değerinde yakıt, 17’’ jant ve üzerine 160 TL değerinde yakıt kartı hediye edilecektir. Taksitli işlemlerde +5 taksit Maximum Kart’a, +4 taksit ise World’e özel tekliflerdir. Kampanya avantajları, katılımcı Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir. Ayrıntılı bilgi için Renault Yetkili Servislerine başvurabilirsiniz. Renault MAIS’in, bu kampanyayı tek taraflı olarak süresinden önce sonlandırma hakkı mevcuttur. 

Renault +4 Yaş Kampanyası

4 yaş ve üzeri Renault’nuzun tüm bakım ve mekanik onarımlarında %30'dan başlayan indirimli fiyatlar sizleri bekliyor.

%30'dan başlayan indirimli fiyatlar 4 yaş ve üzerinde tüm Renault araçların bakım ve mekanik onarımlarında 18.05.2019 tarihine kadar geçerlidir. Bu teklif katılımcı Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir. Renault MAİS A.Ş. teklifi istediği tarihte sonlandırma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi için Renault Yetkili Servisleri’ni ziyaret edebilirsiniz.

Blog

Yorumlar

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.